Centrum pomocy

    Usunąłem pliki hostingu www - co zrobić?

    Usunięcie plików hostingu www lub katalogu public_html powoduje, że strona nie będzie działała i należy przeinstalować hosting. Jest to usługa dodatkowa, którą można zamówić klikając kolejno:

    Panel Klienta -> Moje usługi -> Admin -> Reset

    Należy pamiętać, że oznacza to skasowanie wszystkich plików, baz danych i ustawień - w razie potrzeby należy dokonać kopii zapasowej swoich plików. Jeżeli posiadasz kilka hostingów www, po złożeniu zamówienia należy dokładnie sprawdzić, czy numer hostingu w zamówieniu odpowiada temu serwerowi, który chcesz przeinstalować.