Centrum pomocy

    Jak usunąć stronę? Kiedy hosting www zostanie usunięty?

    Hosting www jest aktywny na okres na jaki został zakupiony. Po tym czasie jest blokowany i oczekuje na przedłużenie. Jeżeli nie zostanie przedłużony przez ok. 30 dni zostanie automatycznie i bezpowrotnie usunięty i nie będzie go można przywrócić. Nie ma potrzeby zgłaszania chęci usunięcia hostingu oraz informowania w przypadku gdy nie będzie on opłacany na kolejne miesiące.